AdaMore P&O Advies en Coaching in Vlaardingen

AdaMore P&O Advies en Coaching; (senior-)P&O-adviseur, coördinator, beleidsmedewerker, projectleider of coach.

Over AdaMore P&O Advies en Coaching

AdaMore P&O Advies en Coaching valt onder de rubriek coaching uit Vlaardingen.

Het gezicht achter AdaMore P&O Advies en Coaching is Ada Muis. Ada Muis kan ingezet worden als (senior-)P&O-adviseur, coördinator, beleidsmedewerker, projectleider of coach.

Ada Muis:

Ik ben sinds 1984 werkzaam als P&O Adviseur, eerst in loondienst en vanaf 2007 als zzp-er. Ik durf mijzelf wel echt 'allround’ te noemen en ben ik bekend met alle aspecten van Personeel en Organisatie.

Voor een overzicht van opdrachtgevers en ervaring verwijs ik u naar mijn cv en mijn Linked-In profiel. Ik heb – op uiteenlopende vlakken - ruim werkervaring opgedaan bij verschillende gemeenten.

Ik ben beschikbaar voor het tijdelijk vervangen van een medewerker, het opzetten van projecten, het coördineren van een team, loopbaanbegeleiding of het begeleiden van een reorganisatie of fusie. Ik heb veel ervaring in diverse branches. U kunt mij onder andere inzetten als (senior-)P&O-adviseur, coördinator, beleidsmedewerker, projectleider of coach.

Bekijkt u mijn website eens voor meer informatie, natuurlijk kunt u ook altijd even contact met mij opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

AdaMore P&O Advies en Coaching uit de rubriek coaching uit Vlaardingen is gevestigd aan de Sweelinckstraat 50 in Vlaardingen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25032830.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij AdaMore P&O Advies en Coaching zijn o.a. :