Art of Teamwork - Heleen Vink in Maassluis

Art of Teamwork - Heleen Vink: Kunstzinnige therapie.

Over Art of Teamwork - Heleen Vink

Art of Teamwork - Heleen Vink valt onder de rubriek coaching uit Vlaardingen.

Heleen is sinds 2013 een kunstzinnig therapeut. Na een periode ernstig ziek te zijn geweest kwam Heleen per toeval terecht in het Vlietland Ziekenhuis waar zij een aantal jaren als secretaresse mocht werken.

Dit werk was plezierig maar het paste toch niet helemaal bij Heleen. Daarom is zij op zoek gegaan naar een studie op kunstzinnig vlak. Uiteindelijk heeft de studie Kunstzinnige therapie aan de Hoge school Leiden Heleen gebracht waar zij nu is.

Als kunstzinnig therapeut helpt Heleen kinderen, volwassenen en ouderen middels eenvoudige kunstzinnige oefeningen, woorden te geven aan wat ze voelen, beleven en willen veranderen. Hoe je over jezelf denkt en wat je jezelf waard vindt, heeft invloed op jouw leven. “IK TEKENDE EERST EN DAN VOLGDE PAS LATER HET GEVOEL” Wat je niet in woorden kan zeggen Kan je wel terug vinden in wat je verbeeld.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Kunstzinnig Therapeut Heleen? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Art of Teamwork - Heleen Vink uit de rubriek coaching uit Vlaardingen is gevestigd aan de Wipperspark 9 in Maassluis. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27656551.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Art of Teamwork - Heleen Vink zijn o.a. :