Bambata in Vlaardingen

Afrikaanse dans en Afrikaanse percussie

Over Bambata

Bambata valt onder de rubriek dansschool uit Vlaardingen.

Welkom bij bambata,

Wij zijn gespecialiseerd in Afrikaanse dans en Afrikaanse percussie.

Bambata verzorgt door heel Nederland workshops djembé spelen op locatie.

Bij ons kunt u terecht voor:

- Cursussen - Workshops Afrikaans Trommelen (djembé en doun-doun) - Workshops Afrikaans Dansen - Optredens

Avondcursussen in Vlaardingen,

Ook komende seizoenen kun je in Vlaardingen weer lekker trommelen! Sinds maandag 2 september 2013 starten onze cursussen weer (m.u.v. de beginnerscursus, die start sinds woensdag 2 oktober). De lessen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf ongeveer 14 jaar (jongere kinderen mogen ook deelnemen, maar dit is wel onder begeleiding van een volwassene).

Workshops Djembé:

Een workshop bestaat uit 1 tot 2 uur trommelen onder leiding van een kundige en enthousiaste docent, inclusief professionele begeleiding op bas trommels. Voor iedere deelnemer brengen we een djembé mee. In de beschikbare tijd leer je 1 à 2 Afrikaanse ritmes te spelen, en aan het einde van de workshop kan de groep het geleerde uitvoeren. Het niveau wordt uiteraard aan de betreffende groep aangepast.

Workshops Dansen:

Een workshop bestaat uit 1 tot 1 1/2 uur Afrikaans Dansen op live trommelmuziek, uiteraard onder leiding van een inspirerende en deskundige docent, inclusief professionele begeleiding op bas-trommels en djembé. Aan het einde van de workshop kan de groep het geleerde uitvoeren. Het niveau wordt uiteraard aan de betreffende groep aangepast.

Optredens:

Wij kunnen voor u een spetterend optreden verzorgen, omdat wij met veel professionele en semi-professionele muzikanten en groepen samenwerken. We bieden djembé- en dansoptredens in verschillende bezettingen tegen

Voor meer informatie kunt u ook altijd een kijkje nemen op onze website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bambata uit de rubriek dansschool uit Vlaardingen is gevestigd aan de Vossenstraat 20 in Vlaardingen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29294629.

Diensten en producten voor dansschool

Trefwoorden die horen bij Bambata zijn o.a. :