Cocon, Your Makeover Specialist in Vlaardingen

Cocon, Your Makeover Specialist is een schoonheidssalon en haar salon gevestigd in Vlaardingen.

Over Cocon, Your Makeover Specialist

Cocon, Your Makeover Specialist valt onder de rubriek schoonheidssalon in Vlaardingen.

Cocon, Your Makeover Specialist is een schoonheidssalon met kapsalon en is gevestigd in Vlaardingen. U kunt bij Cocon, Your Makeover Specialist terecht voor o.a. de metamorfose.

Maar.....Permanente make-up is de specialiteit van Cocon.

Het gezicht achter de permanente make-up is Els van Rijswijk. Els is twee keer voor haar expertise te gast geweest bij RTL koffietijd en is master in het zetten van permanente make-up 3D wenkbrauwen. Deze methode is ideaal voor ieder vrouw die ontevreden is over haar wenkbrauwen. Door de laatste technieken toe te passen met gebruik van de beste pigmenten maakt zij met de Unieke Hairstroke methode (bijna) levensechte wenkbrauwen. Ook oude gepigmenteerde wenkbrauwen kunnen super mooi opgefrist worden door deze methode. Door middel van een eyeliner met permanente make-up ziet u er de gehele dag fris en verzorgd uit. Eyeliners kunnen op het boven- en/of onder ooglid in allerlei kleuren en diktes aangebracht worden.

U kunt contact opnemen om de uitgebreide uitleg en prijzen te ontvangen. Op de website ziet u foto's van permanente make-up staan. U ziet een foto van voor en na. Zo kunt u zien wat het resultaat van een behandeling is.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cocon, Your Makeover Specialist uit de rubriek schoonheidssalon uit Vlaardingen is gevestigd aan de Van der Driftstraat 4 A in Vlaardingen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010-4353799.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Cocon, Your Makeover Specialist zijn o.a. :

Nieuws van Cocon, Your Makeover Specialist in Vlaardingen

Behandelingen Permanente wenkbrauw make-up

Behandelingen Permanente wenkbrauw make-up

De prijs van een eerste behandeling wenkbrauwen is altijd inclusief nabehandelingen Het opfrissen van uw reeds aangebrachte permanente make-up kan al vanaf € 90,00