Daisys Cake Bakery in VLAARDINGEN

Mijn naam is Daisy.

Over Daisys Cake Bakery

Daisys Cake Bakery valt onder de rubriek bakkerij in Vlaardingen.

Ik heb ruim 12 jaar op een afdeling Gebak van het restaurant van een groot warenhuis gewerkt. Ik heb dat werk altijd enorm leuk gevonden. Omdat ik inmiddels twee kleine kinderen had, ben ik minder gaan werken. Ik had toen mooi tijd om mijn hobby taarten bakken thuis verder op te pakken. Veel mensen waren enthousiast over mijn taarten en ik kreeg steeds meer verzoeken of ik ook voor anderen een taart kon maken.

Op een gegeven moment heb ik de stoute schoenen aangetrokken en besloten om een klein bedrijfje op te starten. Op die manier probeer ik van mijn hobby mijn werk te maken. Daisys Cake Bakery was geboren.

Naast het zelf maken van taarten ben ik ook begonnen met het geven van workshops. Tijdens deze workshops probeer ik mijn enthousiasme voor deze leuke hobby over te brengen en een gezellige tijd te hebben met de deelnemers! Hopelijk krijg je op mijn site een goed beeld van de taarten die ik heb gemaakt. De fotos van de workshops laten goed zien dat het gezamenlijk maken van taarten altijd veel gezelligheid oplevert. Misschien kom ik je binnenkort eens tegen bij een van mijn workshops of mag ik een mooie taart voor je maken.

Ik geef verschillende soorten workshops aan groepen van maximaal 6- 8 personen. Deze workshops geef ik op locatie of in de winkel Style And Trendy in Vlaardingen. Als ik op locatie kom, dan neem ik zelf alle gereedschappen, grondstoffen en voorbeelden mee.

Op de paginas van de verschillende workhops staat een omschrijving van de workshop en natuurlijk de data , tijden, prijzen en het aantal nog beschikbare plaatsen.

Natuurlijk kunnen naast de geplande themas ook andere gezellige bijeenkomsten worden georganiseerd waarin het decoreren van taarten centraal staat. Een Vrijgezellenfeestjes waarin samen met de toekomstige bruid een taart wordt gedecoreerd, is hier een voorbeeld van. Ook afdelingsuitjes behoren tot de mogelijkheden.

Taarten

Ik maak heel veel verschillende soorten taarten. Dat varieert van authentieke ouderwetse appeltaarten tot moderne marsepeinenbruidstaarten. In mijn assortiment zit ook een aantal hartige taarten. Bijna alle taarten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. In de prijslijst kun je zien wat de taarten ongeveer kosten. Alle taarten worden in opdracht gemaakt. Dat betekent dat ik maximaal kan inspelen op jouw wensen. Als je dus iets speciaals wilt, kunt je altijd contact met mij opnemen.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Daisys Cake Bakery uit de rubriek bakkerij uit Vlaardingen is gevestigd aan de Gr Arnulfstraat 14 in VLAARDINGEN. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 20551313.

Diensten en producten voor bakkerij

Trefwoorden die horen bij Daisys Cake Bakery zijn o.a. :