Dakdekkersbedrijf de Herder in VLAARDINGEN

Dakdekkersbedrijf de Herder uit VLAARDINGEN heeft geen profiel.

Wat doet Dakdekkersbedrijf de Herder in VLAARDINGEN

Dakdekkersbedrijf de Herder is een dakbedekking uit Vlaardingen. Men is gevestigd aan de 4e industriestraat 38. Het telefoonnummer van Dakdekkersbedrijf de Herder in VLAARDINGEN is 010-4357773.

Is Dakdekkersbedrijf de Herder in VLAARDINGEN uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Vlaardingenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Dakdekkersbedrijf de Herder in VLAARDINGEN valt onder de rubriek dakbedekking. Een dakbedekking uit Vlaardingen levert onder andere :

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; en van de al wat oudere ambachten is het dakdekken. In de loop der jaren is het leggen van een juist dak op het huis uitgegroeid tot een ware wetenschap waarbij meer komt kijken dan alleen het plaatsen van latten en pannen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

paul donderdag 11 september 2014

1,5 sterren

“Wij hebben vorig jaar ons dak opnieuw laten bedekken bij dit bedrijf. Dit hebben ze gedaan, alleen daarna was er een rioollucht in huis. Dit kwam volgens hun niet door het werk wat ze hadden gedaan. Het zou toeval zijn en de oorzaak zou een putje zijn dat droog stond (stond al 10 jaar droog). Ze wilden het putje niet eens dichtmaken en hebben het amper bekeken. Later toen ik aangaf niet te willen betalen tot het was opgelost werd er gelijk gedreigd met een deurwaarder. Uiteindelijk ben ik zelf op onderzoek uitgegaan en bleek dat ze de ontluchting hadden losgetrokken. Dit is dus echt een bedrijf met zeer slechte service. Verder hadden wij in onze tuin na de werkzaamheden allemaal Mc Donalds verpakkingen liggen, niet wat je zou verwachten van een goed bedrijf.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 3.