Dekker Familie Mediation in Schiedam

Mediation bij echtscheiding en arbeid.

Over Dekker Familie Mediation

Dekker Familie Mediation valt onder de rubriek mediation in Vlaardingen.

Wij zijn gespecialiseerd in video/beeld-bellen mediation. Uiteraard bent u ook welkom op ons 'corona proof' kantoor in het centrum van Schiedam Wij geloven in de kracht van verbinding. Wij verbinden al ruim 10 jaar mensen met elkaar: zowel ex-partners, ouders, werkgevers en werknemers. Om ze samen tot meer in staat te stellen. Een deskundig en respectvol scheidingsconvenant, een ouderschapsplan waarbij de kinderen centraal staan, respectvol afscheid van een medewerker, een medewerker weer terug in een functie of een familie die weer met elkaar de feestdagen kan doorbrengen. Met (com)passie werken we voor en met onze cliënten in een veilige, betrouwbare omgeving zodat cliënten kunnen werken aan toekomstbestendige oplossingen. Afspraken die recht doen aan de echte belangen van cliënten.

Wij zijn een HIGH trust kantoor, naast onze nauwe samenwerking met de Raad op basis van vertrouwen kunnen wij versneld gesubsidieerde rechtsbijstand kunnen aanvragen voor cliënten die daarvoor in aanmerking komen. Wij zijn erkend MfN-Registermediator en Rechtbankmediator.

Tevens verzorgen wij voor coaching (gecertificeerd coach)


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Dekker Familie Mediation uit de rubriek mediation uit Vlaardingen is gevestigd aan de Lange Haven 46 in Schiedam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010-7511923.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Dekker Familie Mediation zijn o.a. :