Edward Hazebroek Regressietherapeut en Hypnotherapeut in Vlaardingen

Regressietherapie & Hypnotherapie.

Over Edward Hazebroek Regressietherapeut en Hypnotherapeut

Edward Hazebroek Regressietherapeut en Hypnotherapeut valt onder de rubriek therapeut in Vlaardingen.

Heeft u last van een trauma, angsten, stress, depressie, onzekerheid, een fobie of bijvoorbeeld problemen thuis of op het werk? Heeft u hulp nodig omdat u er zelf niet meer uitkomt? Dan kunt u terecht bij Edward Hazebroek Regressietherapeut en Hypnotherapeut.

Met hypnotherapie en regressietherapie kunt u problemen oplossen die van mentale, fysieke, emotionele of spirituele aard zijn. Edward Hazebroek zijn specialisatie is het oplossen van angsten, trauma's, fobie├źn, stress en onverwerkt verdriet. Twijfelt u of uw problemen ook verholpen kunnen worden met hypnotherapie of regressietherapie? Dan kunt u contact opnemen om dit met Edward te bespreken.

Naast regressietherapie en hypnotherapie kunt u bij Edward Hazebroek ook terecht voor een zielsregressie. Dit wordt ook wel spirituele regressie of zielenreis genoemd. Deze sessies geven u inzicht en antwoord op uw levensvragen en verborgen talenten. U komt erachter wie u werkelijk bent in het diepst van uw ziel.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Edward Hazebroek Regressietherapeut en Hypnotherapeut uit de rubriek therapeut uit Vlaardingen is gevestigd aan de Olivier van Noortlaan 108-118 in Vlaardingen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34040403.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Edward Hazebroek Regressietherapeut en Hypnotherapeut zijn o.a. :