Hoeve Avondrust in Vlaardingen

Hoeve Avondrust: Dé streekproductenboerderij.

Over Hoeve Avondrust

Hoeve Avondrust valt onder de rubriek delicatessen uit Vlaardingen.

Opzoek naar een bedrijf waar u op ambachtelijke wijze gemaakte lekkernijen kunt vinden? Dan bent u bij Hoeve Avondrust helemaal aan het juiste adres.

Het fruit en groente wat u bij Hoeve Avondrust vindt komt uit de eigen boomgaard van Hoeve Avondrust. Het kweken van het fruit gebeurt op een geheel natuurlijke wijze. Na het oogsten worden de vruchten in de jamkeuken verwerkt tot het eindproduct. Dit alles gebeurt zonder toevoeging van conserveringsmiddelen. In de boerderijwinkel vindt u een ruim assortiment aan jams, sauzen, soepen en vruchtensappen.

Bij Hoeve Avondrust kunt u onder andere terecht voor arrangementen zoals:

- Feestjes

- Barbecues

- Workshops

Maar ook voor een proeverij bent u bij Hoeve Avondrust helemaal aan het juiste adres. U kunt genieten van de heerlijke jams van Hoeve Avondrust, een kaasplankje en een glaasje vruchtensap.

Tevens biedt Hoeve Avondrust de mogelijkheid voor basisschoolkinderen om een kijkje te komen nemen. Zo leren de kinderen kennis te maken met de mooie en lekkere producten die de natuur te bieden heeft.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Hoeve Avondrust.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hoeve Avondrust uit de rubriek delicatessen uit Vlaardingen is gevestigd aan de Zuidbuurt 46 in Vlaardingen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19922023.

Diensten en producten voor delicatessen

Trefwoorden die horen bij Hoeve Avondrust zijn o.a. :