Holy Feet and Beauty in Vlaardingen

Holy Feet and Beauty | Lichaam en geest in balans dankzij de kracht van de natuur.

Over Holy Feet and Beauty

Holy Feet and Beauty valt onder de rubriek schoonheidssalon in Vlaardingen.

Bij Holy Feet and Beauty hebben zij er heel bewust voor gekozen om met 100% natuurlijke producten voor gezichts- en lichaamsverzorging zonder minerale oliën en chemische ingrediënten te werken. Holy Feet and Beauty gebruikt producten van het merk S.P.A.-aromatherapie die niet alleen de huid of een huidprobleem aanpakken maar ook van binnenuit de oorzaak van het probleem aanpakt. Bij Holy Feet and Beauty bent u dan ook in een veilige en bekwame handen voor uw persoonlijke verzorging.

Holy Feet and Beauty werkt volledig volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM.

Het gezicht achter Holy Feet and Beauty is Sherinda, zij is medisch pedicure, therapeutische schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Daarnaast heeft zij ook verschillende cursussen gevolgd zoals, schimmeldiagnostiek bij De Medische Voet, cursus eyelashextensions van Misencil gedaan en is erkend sport pedicure.

De behandelingen die Holy Feet and Beauty biedt zijn onder andere:

- Manicure: Manicure, manicure met nagels lakken en enkel nagels lakken.

- Pedicure: Pedicure basisbehandeling, spa pedicure en pedicure voor mensen met diabetes of reuma.

Voeten zijn de wortels van het lichaam. Sta jij nog goed geaard? Bij een pedicure behandeling van Holy feet and Beauty, worden jou voeten weer aangevuld met nieuwe energie! Zo sta je weer stevig met beide voeten op de grond!

- Hand- en voetverzorging: Gelnagels, kunstnagel reparatie, gel op teennagels, gellak op teennagels, teen-orthese en nagelbeugel bij een ingegroeide teennagel.

- Schoonheidsbehandelingen: S.P.A. schoonheidsbehandeling, decolleté behandeling en harsen van het gezicht.

De Granenpeeling geeft de huid een diepe reiniging. Het verwijderen van onzuiverheden, afvalstoffen en de dode huidcellen met 100% natuurlijke ingrediënten. Gevriesdroogde gist, soja, gierst, rijst, tarwe kiemen en boekweit.

- Massages: Lichaamsmassage, hot-stone massage rug, hot-stone massage voeten en onderbenen en voet- en onderbeenmassage.

Voetenmassage: Voetmassage met de Vital Feet Bowl geeft ontspanning én energie! De Vital Feet Bowl is een schaaltje gemaakt van Kaash, een bijzondere legering van koper en tin. De Vital Feet Bowl wordt gebruikt samen met Vital Feet Ghee.

- Wimpers en wenkbrauwen: Wimper permanent, wimpers verven, wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven en wimperextensions.

- Therapie en Mindfulness: Reiki behandeling en reikimassage.

voor meer informatie over de mogelijkheden of voorbeelden van de behandelingen, verwijs ik u graag door naar de Facebook pagina Holy Feet and Beauty. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Holy Feet and Beauty uit de rubriek schoonheidssalon uit Vlaardingen is gevestigd aan de Platanendreef 206 in Vlaardingen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81906349.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Holy Feet and Beauty zijn o.a. :