Pedicurepraktijk Sandoré in Vlaardingen

Medisch pedicurepraktijk

Over Pedicurepraktijk Sandoré

Pedicurepraktijk Sandoré valt onder de rubriek pedicure in Vlaardingen.

Sandoré is uw toegewijde medisch pedicurepraktijk, o.a. gevestigd in Vlaardingen. Onze praktijk is gespecialiseerd in voetzorg voor cliënten met een verhoogd risico op complicaties, zoals reuma, diabetes en ouderdom gerelateerde aandoeningen.

Ik ben Dorethy, uw medisch pedicure. Ik focus mijzelf vooral op medisch noodzakelijke behandelingen en niet op cosmetische pedicures, die juist gericht zijn op het verbeteren van het uiterlijk van de voeten.

Ik bied jou gespecialiseerde zorg, waaronder het verwijderen van eelt en likdoorns, behandeling van kalk- en schimmelnagels, en het toepassen van druk verdelende technieken voor optimale voetgezondheid.

Bij Sandoré krijgt u niet alleen een behandeling, maar ook deskundig advies over schoeisel en voetverzorging. Indien nodig verwijzen wij u door naar een podotherapeut, arts of specialist. Kies voor professionele voetzorg en maak vandaag nog een afspraak bij Sandoré.

Pedicurepraktijk Sandoré is gevestigd in Vlaardingen, maar je kunt ook een afspraak maken in Berkel en Rodenrijs of Rotterdam.

Thuisbezoek is tevens mogelijk.

Wilt u een afspraak maken?


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pedicurepraktijk Sandoré uit de rubriek pedicure uit Vlaardingen is gevestigd aan de Van Hoogendorplaan 1a in Vlaardingen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45828739.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Pedicurepraktijk Sandoré zijn o.a. :