Verpleegkundig Overgangsconsulente Ebel Molenaar in Vlaardingen

Verpleegkundig Overgangsconsulente Ebel Molenaar uit Vlaardingen heeft geen profiel.

Wat doet Verpleegkundig Overgangsconsulente Ebel Molenaar in Vlaardingen

Verpleegkundig Overgangsconsulente Ebel Molenaar is een gezondheidscentrum uit Vlaardingen. Men is gevestigd aan de Lusthofstraat 62. Het telefoonnummer van Verpleegkundig Overgangsconsulente Ebel Molenaar in Vlaardingen is 06-11001933.

Is Verpleegkundig Overgangsconsulente Ebel Molenaar in Vlaardingen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Vlaardingenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Verpleegkundig Overgangsconsulente Ebel Molenaar in Vlaardingen valt onder de rubriek gezondheidscentrum. Een gezondheidscentrum uit Vlaardingen levert onder andere :

Ik ben Ebel Molenaar en mijn carrière is begonnen als gespecialiseerd verpleegkundige, daarna als docent Verpleegkundige en opleidingscoördinator en nu als opleider-loopbaanadviseur voor verschillende gezondheidsinstellingen en organisaties. Ik heb ervaring in verschillende werkvelden en met verschillende doelgroepen opgedaan die midden in een ontwikkeling zitten. Studenten die verschillend zijn, niet alleen in beroeps- en levenservaring, maar ook in leeftijd. Opleidingen die voor veel mensen grote veranderingen meebrengen in hun werk- en privéleven. Het heeft mij ervaring opgeleverd in het samenwerken met en adviseren van het management van grote instellingen. Het heeft mij geleerd hoe je verbindingen maakt tussen behoeftes binnen organisaties en de medewerkers die er werken. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review