Hiep Hiep hoera Mini Fashion bestaat 1 jaar!

Ben je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Of heb je hem gemist? Voor deze ene keer plaatsen we onze nieuwsbrief ook op de webshop. De reden is heel eenvoudig: de webshop is nu 1 jaar open en wij vinden dat we dat best wel mogen vieren.

Hiep Hiep hoera Mini Fashion bestaat 1 jaar!

Wat meer dan een jaar geleden startte als een droom is werkelijkheid geworden. Op 19 september 2015 plaatste de eerste voor ons onbekende klant een bestelling. Daarna was het een week helemaal stil. Vanaf dat moment zijn de bestellingen met horten en stoten gegroeid!

1 jaar, groei en ontwikkeling Geloof het of niet maar het afgelopen jaar hebben we best wel eens met de handen in het haar gezeten. Wij, Sarah en Marcel, hadden nog nooit iets op het web gedaan en dus moesten we alles vanaf het begin uitzoeken. Hoe werkt een webshop, hoe maak je van klanten je fans, hoeveel producten moet je hebben, hoe zorg je ervoor dat je goed vindbaar bent. Dit en nog veel meer vragen moesten we beantwoorden om minifashion.nl te bouwen. Onze belangrijkste ontwikkelingen die jullie hebben gemerkt: •Veel nieuwe producten •300+actieve nieuwsbrieflezers •21 grote en kleinere webshop aanpassingen •Onze trots wordt uitgedrukt in de klantbeoordelingen. we ervan overtuigd dat er een enorm mooi jaar voor ons ligt.

1 jaar, wat volgt daarna Voor ons komt nu het moment dat we onze basis verder gaan uitbouwen. Zo zijn we druk bezig onze bounce rate te verbeteren. Dit bounce rate percentage geeft aan hoeveel mensen de site gelijk weer verlaten als ze in de shop komen. Daarvoor kun je zeer binnenkort een aantal kleine site aanpassingen verwachten. We zijn druk bezig de najaar/winter collectie uit te bouwen, Ten slotte zijn we al heel voorzichtig aan het kijken naar een fysieke winkel. We hebben echter geleerd dat focus van belang is dus doen we dat rustig aan.

We willen je nogmaals heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar! Wij toosten er op en gaan op naar een nieuw jaar vol ontwikkelingen.

1 jaar, dat vieren we samen We realiseren ons heel erg goed dat we dankzij de trouwe klanten de webshop hebben kunnen bouwen tot wat het nu is. Dat is de reden dat we regelmaat een cadeautje weggeven, bedanken we klanten persoonlijk via een belletje of mailtje en hebben we met regelmaat een scherpe aanbieding.

Daarom maakten we speciaal voor deze week een mooie aanbieding:

15 % extra korting ! vul code DEAL in bij het afrekenen.

Actie gelding tot Zondag 25 September 2016.

We hopen je binnenkort weer te ontmoeten!

Hartelijke groet

Sarah en Marcel

Geplaatst op maandag 19 september 2016.

Over Mini Fashion

Dit bericht is geschreven door Mini Fashion. Het bedrijf valt onder webshop uit Vlaardingen. Trefwoorden van Mini Fashion uit Rozenburg : babykleding, meisjeskleding, jongenskleding, webshop kinderkleding, webshop babykleding, baby model, kindermodellen, Vaiana, Trolls,Spiderman,Disney,babykleren, online kinderkleding kopen, babykleding online kopen, meisjeskleding online kopen, jongenskleding online kopen,Huisdiergeheimen,schooltas.

Lees meer over Mini Fashion.