Offerte voor Fotograaf in Vlaardingen

U heeft gezocht naar een offerte voor fotograaf in Vlaardingen. Er zijn 2 stuks fotograaf in Vlaardingen. meer

Prijsopgave voor fotograaf opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Hallo Mijn naam is Gerdie Wittens, ik kom uit Brabant Veghel. Ik ben op zoek naar een fotograaf, voor een fotoreportage. Ik heb longkanker, nierkanker, en 13 uitzaaiingen in mijn hoofd, en heb helaas niet lang meer. Nu zou ik zo graag een reportage willen hebben samen met mijn man. Ik ben al anderhalf jaar kaal, en dat is mijn eigen ik geworden, en zou dit mooi vast willen laten leggen, dat je als vrouw ook trots kunt zijn op een kaal hoofd. Kunnen jullie iets voor mij betekenen, de reistijd en locatie is altijd prima. Ik heb alleen niet zoveel tijd meer, dus als het zsm kan. Ik hoor het graag Gerdie Wittens tel: 0622485663”

Aangevraagd op zondag 31 juli 2016

Aangesloten bedrijven

  • Studio Splendor

    Studio Splendor is een unieke professionele fotostudio en een specialist in dierenfotografie!. Trefwoorden van Studio Splendor : fotograaf, dierenfotografie Spijkenisse, dieren fotograferen Spijkenisse, portretfotografie Spijkenisse, honden fotograferen Spijkenisse, katten fotograferen Spijkenisse, dieren reportage Spijkenisse, natuurfotografie Spijkenisse, natuur fotograferen Spijkenisse, .

    tel. 06-81165646, Mainstraat 3, 3207PC in Spijkenisse

    Meer over Studio Splendor contact website